Hieronder vind je enkele referenties van mensen die met mij gewerkt hebben.

ontspanning/massage

“Na een eerste sessie bij Annie, wist ik meteen dat dit goed zat. Haar aanpak is doordrongen van een oprechte interesse in de mens, wat voelbaar is van de eerste tot de laatste minuut in iedere sessie. Een afspraak bij Annie betekent voor mij rust en tot rust komen. En met opgeladen batterijen weer buiten gaan! Het woord “Caring” krijgt zijn volle betekenis in wat Annie doet en uitstraalt.” – Ann DeWaele

massage/coaching

“Ik was op zoek naar iemand die me terug wat in balans kon brengen na het krijgen van de diagnose borstkanker. Dit heb ik gevonden bij Annie, een warme lieve dame die door o.a. energetische massages mijn lichaam zoveel mogelijk ondersteund. Na een sessie wandel je opnieuw opgeladen buiten, een aanrader voor iedereen !” – A.G.  – Ik mocht deze prachtige , moedige vrouw begeleide tot de laatste avond.

massage/coaching

“Het geeft niet hoe diep (emotioneel) of uitgeput ik bij Annie (thuis) aan kom, ze slaagt er telkens in om me opgeladen en tot rust gekomen, weer uit te laten.  Een luisterend oor, een combinatie van technieken zonder daarom wollig of zweverig over te komen.  Daarnaast ook een studie volledig gebaseerd op levenservaring.  Ik kan het iedereen aanbevelen !”  – Yves Longueval (bassist/songwriter)(50j)

coaching

“Meevoelen is dat wat we met elkaar kunnen delen. Sinds mijn puberteit leef ik in vicieuze cirkels; er is de ADD, de sensitiviteit, het introverte, de kwetsbaarheid. En gekoppeld daaraan kleine en grote gebeurtenissen (pesterijen, misbruik, enz.) die niet altijd zo mooi zijn geweest; ze hebben zich diep genesteld. Om die reden ben ik vooral in mijn hoofd gaan leven, kan ik moeilijk grenzen stellen en emotionele gebeurtenissen plaatsen.
Annie is iemand die dat stuk nu net niet van me heeft afgenomen, maar het me heeft doen zien, het heeft erkend. Door haar authentieke meevoelen heb ik mezelf leren voelen. Geen lading theoretische tools, geen plat analyseren waar de vinger het zout op de wonde wordt en de zaken al teveel worden uitvergroot. Gewoon dat authentieke meevoelen, die luisterende warmte, soms woordeloze energie. Annie is iemand die je energie, uit de complexen van je verleden terug bij jezelf brengt, in het ‘NU’. Alles wat ik deed, hoe mijn lichaam reageerde, was er, omdat mijn gedachten en al mijn energie sterk gebonden waren aan net die pijnlijke stukken. Mijn hoofd, een donkere mallemolen. Annie maakte er samen met mij stukjes van, je voelt gewoon dat het ‘ok’ is, dat je mag loslaten wat was en zien dat er zich, onder de vele huiden die je ego vormen, talrijke mooie, inspirerende en wijze dingen in je kern bevinden. En dat is nu het echte aarden … van het hoofd naar de buik, naar wie je werkelijk mag zijn. Annie heeft me in de diepte bewogen waar menig ander nooit is gekomen en ze heeft me bewust gemaakt van de eigen krachten.” – JDD – 42 jaar (man)

creatief

“Samen met Annie aan het werk zijn, is voor mij als een loslatende meditatie. Creëren in alle vrijheid en heerlijk ontspannend. Tegelijk heb ik het gevoel samen met haar onderweg te zijn naar nieuwe ontdekkingen van mezelf.
Het leuke is dat Annie heel verschillende materialen gebruikt, ook kleine spulletjes en hebbedingetjes die we allemaal in onze kasten hebben liggen, wachtend op een nieuwe bestemming. Dat maakt het allemaal zeer boeiend en geeft meerwaarde aan wat we samen gemaakt hebben.” – Mieke D. 60j

ontspanning

“Annie kwam reeds 2x langs voor een massage bij K.W, een jonge kerel van 21 jaar, met een ernstig verstandelijke beperking en autisme. K. geniet vooral van de basale dingen in het leven: proeven en ruiken, een lekker bad, maar bovenal van een deugddoende massage door een professional. Aan professionaliteit was zeker geen tekort: de nodige info vragen over do’s en don’ts, de nodige attributen, aangepaste muziek,.. Bovendien kregen we iemand over de vloer die zeer begaan was met de cliënt en die veel warmte en empathie uitstraalt. K. kreeg zijn ruimte om te zijn wie hij is, ook als er eens een moeilijk momentje aan te pas kwam.” – (K. P. – opvoedster)

creatief/groepen

“Annie verzorgde bij Fiola vzw ( vroeger De Kangoeroe vzw) de atelierwerking voor personen met NAH. Op een schitterende manier wist zij haar creatieve talenten te integreren in een respectvolle omgang met onze cliënten. Dit leidde tot een aangename groepssfeer waarbij onze cliënten hun kunstzinnige mogelijkheden verruimden tot onvermoede hoogtes.” – Dirk Mombaerts (Algemeen Directeur)

creatief

“Vroeger was ik met klei bezig. Tijd voor een nieuwe uitdaging : schilderen . En dan was Annie daar die mij nieuwsgierig maakte : met karton, verf toverde ze ons beeldige werkjes. Ik was vertrokken met borstel en papier : rustgevend verslavend zalig. Annie, ik kijk uit naar ons volgende samen zijn.” – A.D. 65 jaar

creatief / groepen

Projectdag: Puur natuur       

De dag ‘Puur Natuur’ werd bedacht door Mevr Ann Haleydt (leerkracht van OV1, BuSO Sint-Lodewijkscholen ) – project ‘werken met recyclage materiaal’. Samen met de leerlingen aanwezige materialen ombouwen tot een ecologisch item.

Samenwerking met Dhr. D. Joye (vzw Corvia) en Annie Van Poucke (KATOA) ( spontaan na een oproep op FB) én Tuinman Bjorn die dit project extra groen kleurde.    Op 21 april , na een paar brainstormsessies schetste A. Van Pouck ideeën uit en startten de voorbereidingen door Mevr. Haleydt, Bjorn, Annie en de leerlingen.

Paletten werden losgetornd, vieze autobanden gewassen en geverfd, model van de insectenhotels werd gebouwd. Materialen werden verzameld: boomschors, mos, bamboe, bakstenen, fijne takken…om de insectenhotels te vullNa de middag werden het 1ste insectenhotel en autobanden gevuld. Diezelfde week werden autobanden in hun bloembak-functie ingelijfd en naar de voorziene plek gebracht aan het onthaal. Een boeiende eco-dag met fijn resultaat!

©[2018] Katoa - webdesign door Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?